Folioruusu

Runoilija lasivaahtera

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 2.5.2003
Viimeksi paikalla: 7.12.2021 16:18

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Sä näytit niin kauniilta tehdessäsi sitä kukkaa.

Siihen meni niin paljon aikaa, ja toiset nauroivat sinulle koska olet jo mukamas kasvanut ohi siitä iästä, jolloin foliosta tehdään kukkasia, ja kukkasista tehdään roskaa.

Silti äiti maa antoi sinulle maljakon, ja sinä pistit sen ainoan täydellisen folioruusun siihen. Kiitos kun lihansyöjäetanani sai lähteä mukaan.

Selite: 
älä suihkussa itke ettei lattiat kastu.
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot