kyljys001.

Runoilija lasivaahtera

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 2.5.2003
Viimeksi paikalla: 7.12.2021 16:18

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Puhkaisin kaikki vappupallot, koska ne eivät osanneet puhua minulle totuutta pahasta kylmästä maailmasta.

Ja haarukalla raavin lautsen pintaa että se kertoisi, miten suihkupullon sisälle saisin pahat tekoni.
Koska haluan koskettaa veden pintaa, enkä halua maksaa sitä kallista hintaa joka veisi kynän kauas pois ulottumattomiin.

Ja tarusormusten herrasta hiljaa soi. Sen ääntä ei enää vaimentaa voi.

Mä vain halusin pistää välimerkin tähän hommaan.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot