kun on joku, joka rakastaa

Runoilija Iris

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 15.4.2003

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Tavallinen ihanasti pihalla oleva tyttö, joka tahtoo tietää elämän tarkoituksen...:)
 

sanot, että sinulla on joku joka rakastaa sinua.
toiset iloitsevat puolestasi.
sanovat, ettei mikään ole parempaa.

minä olen hetken hiljaa ja sanon
"se on varmaan hieno tunne".
sillä minua ei ole koskaan rakastettu,
minä en tiedä, miltä se tuntuu.

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot