alitajunnasta

Runoilija Iris

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 15.4.2003

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Tavallinen ihanasti pihalla oleva tyttö, joka tahtoo tietää elämän tarkoituksen...:)
 
kyllä minä haluan elää kanssasi
herätä vierestäsi
ja nukahtaa syliisi

kyllä minä haluan asua kanssasi
jakaa ilosi ja surusi
valvoa vaikeina aikoina vierelläsi

mutta sinun myös pitää ymmärtää
että vaikka haluan tuon kaiken
se pelottaa minua enemmän kuin sanat voivat kertoa
Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Noinhan se menee. Väkisinkin pelottaa

nämä on kuin omia ajatuksiani, kuin suoraan sanomiani lauseita. huhhuh, todella hyvä runo, tykkäsin!

 

Käyttäjän kaikki runot