käänteisesti

Runoilija Iris

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 15.4.2003

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Tavallinen ihanasti pihalla oleva tyttö, joka tahtoo tietää elämän tarkoituksen...:)
 

"sinähän käskit mennä, sinä itse tahdoit tilaa!"
mitä sitten? miksi kuuntelit?
etkö välitä edes sen vertaa, että taistelisit?

"en ymmärrä sinua, mitä tein, mikä sinun on?"
sinä lähdit! lähdit ensimmäisellä käskyllä!
kävelit pois noin vain!

"mutta sinä käskit, sinähän halus..."

ETKÖ VIELÄKÄÄN YMMÄRRÄ
ETTÄ JUURI SILLOIN KUN KÄSKEN SINUT POIS
ON SINUN TULTAVA LÄHEMMÄS KUIN KOSKAAN?!

Selite: 
juu on ei ja ei on juu ja ehkä on jo toisella planeetalla.
Kategoria: 
 

Kommentit

Aina ei kahden ihmisen ajatukset kulje samaan suuntaan. Koettu on tuokin.
Muistoja.

 

Käyttäjän kaikki runot