Etäisyyksiä

Runoilija Mitsukai

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 4.4.2003

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Luota sydämesi ääneen. Aina.
 

Kuvittelin vain
katselin sälekaihtimien välistä huojuvia oksia
ne kasvoivat exponentiaalisesti
minussa sekoittuivat lähellä
ja kaukana

kaikki keskeytyi, sanottiin:
sinussa on vikaa, me odotamme vielä sinua
olin hieman hämmentynyt selittämään
luulin kirjoittaneeni runoa
olinkin ollut poissa;

vuoteeni täynnä kuivuneita lehtiä

Minä puhun asioita
niin kuin syksy olisi mennyt, niin kuin kaipaisin
ehkä ne siksi sitovat minua kiinni
niin lujaa ja vakavasti
- minussa sekoittuivat lähellä
ja kaukana ja

sydämeni,
kuivuneita lehtiä

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Tämä oli ajatuksia herättävä runo.. ja sellainen jota voi tulkita monella tavalla.. se on hyvä asia.. :) mukavaa että kirjoittelet välillä tännekin runojasi.. runojasi jaksaa lukea monta ja joka kerta ne vain paranee..

 

Käyttäjän kaikki runot