Sofia

Runoilija Mitsukai

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 4.4.2003

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Luota sydämesi ääneen. Aina.
 

Kannat varjoja hiuksissani
unenkultaa, lampaiden villoja
Ostin torilta kahden pennin kamman
rikoin sen jonnekin sadan ja kahden väliin
Sinun päästäsi kasvaa puita ja unelmia
Sinun päästäsi kasvaa metsä

Kannat aurinkoa otsallasi
tulenkehrää, pyhää valkeutta
Silmäsi näkevät kaiken muinaisen
niiden ylle olet rakentanut kaksi siltaa
Sinun otsallasi nukkuu taivas ja tähdet
Sinun otsallasi istuu jumala

Selite: 
Tämä ei siis kerro tytöstä. Ehkä hieman epävalmis, minulla on olo että jotain puuttuu. Ehkä tämä kasvaa tästä vielä.
Kategoria: 
 

Kommentit

Kaunis runo, todella kaunis!!
Hyvää syntymäpäivää^^

Hienoja kielikuvia, kauniin kuvaileva runo. pidän tästä.

 

Käyttäjän kaikki runot