Alchymiae

Runoilija Mitsukai

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 4.4.2003

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Luota sydämesi ääneen. Aina.
 

Tyhjästä nousee itsepintaisuus:
anna puu, veistän siitä hevosen johon piiloutua
mutta minä olen puu, minä olen hevonen
ja ymmärrän: pakeneminen on merkityksetöntä
on vain nähtävä aineet ilman sidoksia
taivutettava lakeja, tehtävä kokeita todellisuudella:

Take 4 unces of sulphur, & so much of calcyned alume,
bruise them together, put it into an earthen sublimatorie,
place it into a coale fier, well lited,
let the sulphur ascend through the Alume,
and in 8 houres is it prepared.

nautitaan kuumana,

tunnetaan ikuista kipua, kaikkea mikä meiltä on evätty

alkuvoimien liitto,
sopimuksemme maailmankaikkeuden kanssa

Meidän on kirjoitettava maailma
puhtaaksi, todettava:

ei ole enää puita eikä hevosia
ei lakeja, ei sidoksia

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

oletpas sä söpö höpö nassu

 

Käyttäjän kaikki runot