Runo Suomelle

Runoilija Cooley

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 25.3.2003
Viimeksi paikalla: 15.9.2021 6:48

Asuinpaikka: Hämeenlinna
Sähköposti:
Syntymäpäivä:
-
Facebook:

* Rakkausrunot.fi viikon runoilija viikolla 48/2003!
 

Minun maailmani ilman valkoista
olis vaellus varjojen mailla
minun taivaani ilman sinistä 
olis ristin sielua vailla

Siksi tässä ja nyt sitä kysyn
ja niin kauan kuin hengissä pysyn;

Joko maani ja kansani heräs
enää surkeuteensa ei turru
joko sydän ja sielumme teräs
joka taipui, mutta ei murru!

Selite: 
Hyvää itsenäisyyspäivää Suomi!
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Upean uljas runo, Hyvää Itsenäisyyspäivä, tänään on juhlan aika <3
 

Käyttäjän kaikki runot