Nausea

Runoilija Cooley

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 25.3.2003
Viimeksi paikalla: 15.9.2021 6:48

Asuinpaikka: Hämeenlinna
Sähköposti:
Syntymäpäivä:
-
Facebook:

* Rakkausrunot.fi viikon runoilija viikolla 48/2003!
 

Onpa kaunis aamu
aloittaa inholla uusi
päivänkaunis tarina
uskoa ja epäluottamusta

me olemme ääniä avaruudessa
olemme valintoja
joita teemme joka päivä

pitäisi rakastaa elämää
niin monin tavoin
näitä eläviä päiviä
silti se on pahoinvointia
rakkauden ja vihan 
inhottavaa kompromissia

kuinka turhaa on
suojella särkynyttä
ja kuinka häiritsevää
on kyvyttömyys korjata

me olemme avaruusromua
joka kaipaa tarkoitustaan

oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Tähän voin samaistua! Hyvä runo!
Ehkä ei ihan avaruusromua, vaikka joskus voi olla ihan romuna <3
syvällistä

tykkään
aihe on tärkeä pohdittavaksi

nykymenossa
 

Käyttäjän kaikki runot