Väitöskirja

Runoilija Cooley

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 25.3.2003
Viimeksi paikalla: 15.9.2021 6:48

Asuinpaikka: Hämeenlinna
Sähköposti:
Syntymäpäivä:
-
Facebook:

* Rakkausrunot.fi viikon runoilija viikolla 48/2003!
 

Olin äsken elämän ylioppilas
nyt kuolemantieteiden kandidaatti
kuin Neitsyt Maria
olisi tänään Lady Domina

kun väittelen aikaa vastaan
olen sulaa vahaa
sen hohtavissa ottimissa
turvasanattomana
tähän kipuun sidottu

älä ole hyvä
ole paha
sillä kiitos ei seiso
ilman potenssilääkkeitä.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot