Tässä ja ny

Runoilija Cristie94

nainen
Julkaistu:
5
Liittynyt: 14.6.2011

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

elä täysil!
 

Jälleen kerran sain itseni kootuksi ja niin jälleen kerran taas romahdin.. Tekisin mitä vain, jotta olisin onnellinen jälleen.. Oon tehnyt kaikkeni, ei ole muuta tehtävissä ja saan nyt kärsiä. Olen pilannut kaiken... Kiitos, jotka ovat olleet tukenani.. Arvostan sitä..<3 Toivottavasti vielä jonakin päivänä risukasaan paistais päivä ja antaisi vielä mahdollisuuden korjata kaiken mitä olen aiheuttanut.. En anna sitä koskaan anteeksi itselleni..

Selite: 
Jos olisin tehnyt toisin, en olisi tässä tilanteessa.. Kunpa elämä hymyilisi mulle pitkästä aikaa... En jaksais enää..
Kategoria: 
 

Kommentit

kaikki tuntuu nuorena aivan liian lopulliselta. onneksi ikä tuo etäisyyttä asiohin.

rehellinen tilitys

pidin todella paljon

 

Käyttäjän kaikki runot