Luuletko?Tiedätkö?

Runoilija paljaspinta

nainen
Julkaistu:
5
Liittynyt: 22.2.2011

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Hei

Luuletko, että itsesäälillä asiat paranee
Luuletko, että viiltelemällä huolet pakenee
Luuletko, että tahdon sun lannistuvan
Luuletko, että muut odottaa sun kaunistuvan
Luuletko, että uhkailemalla takas tuun
Luuletko, että pakottamalla alan avautuu

Hei

Tiesitkö, että muakin sattuu
Tiesitkö, että vierestä katsominen pahalta tuntuu
Tiesitkö, että toivon sun parasta
Tiesitkö, että näen sut kauniina
Tiesitkö, että tahdon sut
Tiesitkö, että oon sua aina rakastanut

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

tasapainoilua, tykkäsin <3

osuvaa tekstiä, hienoa!

 

Käyttäjän kaikki runot