sinulle!

Runoilija paljaspinta

nainen
Julkaistu:
5
Liittynyt: 22.2.2011

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

En pysty tekemään enään omiapäätöksiä.
Menetin järkeni kun sait sydämeni sykkimään.
Rakastuin, enkä pysty tähän yksin, pysy siinä minun kanssani, tätä tarvitsen.
En ole mitään enään. Siitä on kauan kun kuulin viimeksi äänesi. Tällä kertaa minä kuuntelisin oikeasti.
Nyt tajuan millaista elämä on ilman sinua.
Sydämeni sykkii vain sinulle.
Älä mene !
Älä työnnä ja paina minua alas!
Ehkä vasta kuin minun sydämeni lakkaa lyömästä, ei satu näin paljon. Toivottavasti et ymmärrä minua väärin, en löydä sanoja kertomaan sinulle, että nyt tuntuu siltä kun emme edes tuntisi.
Tiemme ovat eroamassa täysin. Tahdon tehdä täyden U-käännöksen menneeseen, enkä elää ilman sinua.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

pidin :)

Sielun kipu on voimakas
Runo hyvin tuo sen esille
Onnellisia päiviä sinulle!

hienosti kerrottu ja tuskainen runo, tykkään:)

 

Käyttäjän kaikki runot