sulaa suklaata

Runoilija e93cc8f20050b4c7270991780689d254

mies
Julkaistu:
3
Liittynyt: 30.10.2016
Viimeksi paikalla: 21.7.2019 23:40

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 
Onnellisten tähtien varjoissa 
olin kuin sulaa suklaata.

kun sinut näin....

Olit niin kaunis,
että pientä ihmistä
vavisutti elää hetkessä.


Muistan vain kun sydämeni
otti valokuvan sydämeni kirjaston.


jonka kanssa matkustan hautaan asti. 
Selite: 
Piti tehdä runo jonhon liittyi suklaa
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Ihanaa kerrontaa, kun suklaaseen laittaa vielä siirappia, niin aijai <3 
Suloinen 😍
Sulavaa , suolaista, pidin*
 

Käyttäjän kaikki runot