riippumaton varjoissa.

Runoilija e93cc8f20050b4c7270991780689d254

mies
Julkaistu:
3
Liittynyt: 30.10.2016
Viimeksi paikalla: 21.7.2019 23:40

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 
Hiljaisen riippumaton varjoissa
Viisautta vailla olevalla matkalla olen.
Jolloin ei murehdita eilistä
Ei sen pahemmin huomista.
 
Vaikka en laulaa osaa.
Enkä sen pahemmin runoillakaan.
Istua kai saan viereesi,
ja kuiskata maailmalle.
 
 Tippukoon taivas pääni päälle,
Järisköön jalkojeni alla. 
Minulle riittää vain, että
Näen silmäsi sinun.
 
Vaikka tänään en tehnyt mitään viisasta.
Ei sillä niin väliä ole, koska onnellisen
Huokauksen päässä näen sinut.
 
Huomisen tiet arvoituksia täynnä oleva seikkailu on.
Mutta kuten suurten rakkaustarinoiden aikaan
tapana tehdä on…. kuiskata saan.
 
Tippukoon taivas pääni päälle,
Järisköön jalkojeni alla. 
Minulle riittää vain, että
Näen silmäsi sinun.
 
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Runoilua parhaimmillaan, tällaisten runojen takia kannattaa elää <3 
 

Käyttäjän kaikki runot