Vain toinen

Runoilija Nuhma

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 27.1.2003

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Pilkka särkee sydämen...
 

On yksi jota rakastaa
On toinen jonka unhoittaa
On yksi jolle kaiken antaa
On toinen jonka suruun hukuttaa

Vain toista tahtoo rakastaa
Vain toisen tahtoo unhoittaa
Vain toista tahtoo ilahduttaa
Vain toista tahtoo satuttaa

On yksi joka saa rakkauden
On toinen joka saa pettymyksen
On yksi joka saa olla onnellinen
On toinen jonka joutuu olemaan surullinen

-Kun toista rakastaa
voi sillä toista satuttaa

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Tämäkin on osuva runo! Aina ei voi saada kaikkea, ei edes joka kerta.

 

Käyttäjän kaikki runot

Runoilija Runon nimi LuontipäiväLajittele nousevasti Kommentteja Kategoria
Nuhma Mummon muistolle 31.8.2009 1 Runo
Nuhma Nimetön 9.9.2008 0 Runo
Nuhma Ero 24.4.2008 0 Runo
Nuhma Äideistä parhain 15.5.2006 2 Runo
Nuhma Nimetön 15.5.2006 2 Runo
Nuhma Vain toinen 26.10.2005 1 Runo
Nuhma Syyspäivä 26.10.2005 0 Runo
Nuhma Ihmisen mieli 15.6.2005 1 Runo
Nuhma Joulu on jo ovella 23.12.2004 0 Runo
Nuhma Salaisuus 23.12.2004 1 Runo