Äideistä parhain

Runoilija Nuhma

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 27.1.2003

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Pilkka särkee sydämen...
 

Onnea äiti rakas,
olet äideistä paras.
Olet niin tärkeä,
ettei liittoamme voi mikään särkeä.
Mitä tekisin ilman sinua,
ilman sinua ei olisi minua.
Hellän halauksen nyt tahdon sulle antaa,
tyttäresi vain onnea toivottaa.

Selite: 
Äidille äitienpäivänä
Kategoria: 
 

Kommentit

Ihanan aito ja herkkä runo äidille.

Hellä ja koskettava äitien päivän runo, joka on pian taas ajankohtainenkin.

 

Käyttäjän kaikki runot

Runoilija Runon nimi LuontipäiväLajittele nousevasti Kommentteja Kategoria
Nuhma Mummon muistolle 31.8.2009 1 Runo
Nuhma Nimetön 9.9.2008 0 Runo
Nuhma Ero 24.4.2008 0 Runo
Nuhma Äideistä parhain 15.5.2006 2 Runo
Nuhma Nimetön 15.5.2006 2 Runo
Nuhma Vain toinen 26.10.2005 1 Runo
Nuhma Syyspäivä 26.10.2005 0 Runo
Nuhma Ihmisen mieli 15.6.2005 1 Runo
Nuhma Joulu on jo ovella 23.12.2004 0 Runo
Nuhma Salaisuus 23.12.2004 1 Runo