Ihmisen mieli

Runoilija Nuhma

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 27.1.2003

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Pilkka särkee sydämen...
 

Ihmisen mieli niin moniulotteinen,
ennalta arvaamaton niin mysteerinen.
Se järkkyy tiellä elämän,
kukoistaa poluilla kulkijan.
On murhetta ja surua,
vasta painona onnea ja iloa.
Niitä käsikkäin ammentaen,
syntyy ihmismieli monipuolinen.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Näinhän se tuntuu olevan. Tuntemattomat ovat ihmisen tiet... Hieno runo tämä.

 

Käyttäjän kaikki runot

Runoilija Runon nimi LuontipäiväLajittele nousevasti Kommentteja Kategoria
Nuhma Mummon muistolle 31.8.2009 1 Runo
Nuhma Nimetön 9.9.2008 0 Runo
Nuhma Ero 24.4.2008 0 Runo
Nuhma Äideistä parhain 15.5.2006 2 Runo
Nuhma Nimetön 15.5.2006 2 Runo
Nuhma Vain toinen 26.10.2005 1 Runo
Nuhma Syyspäivä 26.10.2005 0 Runo
Nuhma Ihmisen mieli 15.6.2005 1 Runo
Nuhma Joulu on jo ovella 23.12.2004 0 Runo
Nuhma Salaisuus 23.12.2004 1 Runo