Olen joutilas mies

Runoilija Ramon Arkku

mies
Julkaistu:
3
Liittynyt: 29.9.2016
Viimeksi paikalla: 17.11.2017 17:56

Asuinpaikka: Oulu
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
21.6.1985

 
Oon ollut Oulujoella
Siitä mennyt Vaalaan
Muhoskin on tullut tutuksi
Ei ole montaa kylänraittia mitä en ole nähnyt
Ei ole oikeesti
koska olen joutilas mies
Älä haasta joutilasta

Kesäisin oon ajanut nelostietä
Pientä Kestiläntietä oon kans ajanut
Utajärven läpi pikavauhtia
Ei ole montaa tietä mitä en ole ajanut
Ei ole oikeesti
koska olen joutilas mies
Älä haasta joutilasta

Tyttö sun on parasta siirtyä takavasemmalle
koska tulet liian lähelle tulta
ja varoa halujasi
sen jälkeen pieni sydämesi ei olisi enää entisellään
Ei ole montaa tyttöä ketkä eivät olisi halunneet
Ei ole oikeesti
koska olen joutilas mies
Älä haasta joutilasta

Oon rakastunut baarin ruusuun
Hän saa prinsessat näyttämään ihan Muhoksen mimmiltä
Saa ihan oikeesti
Sellaisia tähtisilmiä ei ole muilla
Ei ole oikeesti
Varasti multa sydämen
ja ranteeni kellon
koska olen joutilas mies
Älä haasta joutilasta
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Hieno laulu Sinulta heti aluksi. Tähti on saapunut näille sivuille.
 

Käyttäjän kaikki runot