vain sinä

Runoilija pikkusisko1

nainen
Julkaistu:
9
Liittynyt: 2.7.2009

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Auringon noustessa taivas kirkastuu
sen säteet saavat kasvosi hehkumaan
se saa silmäsi näyttämään kirkkailta

minä en tarvitse auringon säteitä
tarvitsen sinua
sinä saat kasvoni hehkumaan
sinä saat silmäni näyttämään kirkkailta
sinä saat minut rakastamaan
sinä saat minut tuntemaan

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot