Kielletty

Runoilija pikkusisko1

nainen
Julkaistu:
9
Liittynyt: 2.7.2009

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Olit jotain uskomattoman kaunista..
Olit vahva, kiltti..
Olit jotain uutta.

Jotain mitä kaipasin.
Jotain kiellettyä..
..Ihanaa

Käsi ihollani, huulet huulillani.
Tuoksusi niin ihana..

Olit kielletty.. kuin myrkkyomena.
Se sokaisi mielen..

..Jätti haluamaan lisää

Tahdon sinut.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot