Älä päästä irti

Runoilija pikkusisko1

nainen
Julkaistu:
9
Liittynyt: 2.7.2009

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Istuimme lähekkäin ja se tuntui hyvältä.
Pidit minua kädestä ja se sai sydämeni sykkimään.
Katsoit minua silmiin, se sai sydämeni palamaan.

Kun suutelit minua, tajusin etten tahdo päästää ikinä irti.
Tajusin etten tahdo sydämeni ikinä sammuvan.
Tajusin että tahdon sinun istuvan aina vierelläni.

Selite: 
suudelma voi merkitä paljon (:
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot