Ikävä

Runoilija Reettalinnea

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 5.9.2016
Viimeksi paikalla: 31.12.2023 15:23

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-



Mieleni melankolinen,
puran kaiken sanoihin
 
Aukes sulle taivaan portit
Tuliko perille meidän surukortit?
Olet jossain mistä emme tiedä mitään
Joku päivä kuitenkin, ehkä emme tänään
Toivon, että sielä voit paremmin
Tunnet kai askeleet kevyemmin
Joku päivä kuitenkin vielä tavataan
Olet mua vastassa, kun porteilla halataan.
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Lohdullista ajattelua.
Hyvin kuvattua epävarmuutta, ikävää ja kipeää..
 

Käyttäjän kaikki runot