Ajankulu

Runoilija Juha69

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 22.11.2002

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

aikuinen mies
 

Nyt ne ovat taas tulleet.
Ne vaahteranenät.
Liuskat jotka lapsuudessa
neniimme laitettiin.
Nyt ne ovat roskia.
Haravajätettä.
Ei neniin niitä laiteta.
Vaan tunkiolle.
Niin on aika mennyt..

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot