Aurinko

Runoilija Juha69

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 22.11.2002

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

aikuinen mies
 

Se pistelee.
Se kihelmöi poskissa.
Se tekee naurunrypyt silmänurkkiin.
Se itkettää.
Se sulattaa sydämen.
Se sulattaa hangen.
Vihreän oraan se tuo.
Kauniin kesän luo.
Aurinko.
Se on minun.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Kesän odotusta tässä runossa..:)

... ja minun... kiva runo - kiitos!

Kaunein lukemani kesäruno. Kiitos helmestä!

Päivänpaistetta meille kaikille tässä ;)

 

Käyttäjän kaikki runot