Kevään viimeinen

Runoilija Juha69

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 22.11.2002

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

aikuinen mies
 

Sirosti ja liihotellen
lähestyt Bulevardin aurinkoista pintaa.
Auringon säteet hetkeksi peität
mutta kimaltelevan vaikutuksen mieleeni saat.

Valkoisena, erilaisena, tuhansina muotoina
sinua katselen, Bulevardilla.
Kevään viimeiset lumihiutaleet
poskilleni tulette.

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot