Mietin

Runoilija kAiStA

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 18.11.2002
Viimeksi paikalla: 2.9.2016 7:23

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-

kirjoittelen kun siltä tuntuu, en mitään erikoisia, sellaisia arjen ajatuksia.
 

Istun koneen ääressä,
mietin.
Mietin, miksi en
voisi mennä viereesi istumaan.
Mietin miksi yhtäkkiä oletkin tuollainen,
vaikka juuri eilen suutelimme,
nukahdimme sylikkäin.

Mietin myöskin, miksi en
uskalla kysyä sitä suoraan sinulta.
Minun on kylmä,
sinä et halua huomata.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot