Sattuu tuskaa vihaa raastaa

Runoilija kAiStA

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 18.11.2002
Viimeksi paikalla: 2.9.2016 7:23

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-

kirjoittelen kun siltä tuntuu, en mitään erikoisia, sellaisia arjen ajatuksia.
 

Sattuu tuskaa vihaa raastaa
Kaipuu tuntuu toivon raiskaa
Likaa tukkii pienen mielen
Epätoivoinen lienen

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot