Vastuu ja myötätunto

Runoilija kAiStA

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 18.11.2002
Viimeksi paikalla: 2.9.2016 7:23

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-

kirjoittelen kun siltä tuntuu, en mitään erikoisia, sellaisia arjen ajatuksia.
 

Luulin, että minulla olisi omatunto.
Ehkä olin väärässä.
Luulin, etten koskaan voisi tehdä niin,
olin väärässä.

Tuliko minusta huono ihminen?
Olenko nyt kirottu, syyllinen?

Varjosta elämän herraksi,
kohtalo omista käsistä.
Hetkessä kiinni elävä,
oman onnen vuoksi.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot