vanha haamu

Runoilija ae91cc7d4e407b449494acb0ab20324e

nainen
Julkaistu:
7
Liittynyt: 23.3.2012
Viimeksi paikalla: 15.5.2019 20:57

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Silloin joskus,
maailmassa ei ollut muuta kuin sinä.
Silloin joskus,
päivästä toiseen,
piirtelin kuviasi seinille,
nimeäsi paperille,
pienen pieniä,
tyhmiä sydämiä,
ensirakkaudelle.

Silloin joskus,
ennen mua,
epäonnisin maailmassa,
väitit olevasi.
Silloin joskus,
iloa, lämpöä,
silityksiä ja kuiskauksia öissä,
pelkästään sinulta.

Tänään,
unelmien rikkomisesta,
yhteisestä entisestä rakkaudesta,
muutamista vuosista huolimatta,
pelkkiä halpoja katseita,
ivaa, kiusaa, naljailua,
sinulta.

Mutta vieläkin,
kaiken sen kivun,
ahdistuksen, arpien,
itkuisten myrskyjen jälkeen,
jotka sinä aiheutit,
silloin joskus,
en uskonut olevani tässä tänään.

Silloin joskus,
en uskonut sinun olevan
tänään se sama,
maailman epäonnisin,

jälleen.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Ääää rakastan sun runoooi<3 :)

Haikean surullinen hyvä runo.

Puhuttelevan Onnistunut.

Pidin.

 

Käyttäjän kaikki runot