maistuu taas

Runoilija ae91cc7d4e407b449494acb0ab20324e

nainen
Julkaistu:
7
Liittynyt: 23.3.2012
Viimeksi paikalla: 15.5.2019 20:57

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Kylmä, silti tuo lämpöä mielelle.
Toinen ulottuvuus,
huonojen asioiden hyvä puoli.
Hyvissä hetkissä,
enimmäkseen surkeissa tukena.
Alkoholi, tuo kaiken kuningas.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot