Elämän(juhla)pyörä

Runoilija triquetra

mies
Julkaistu:
7
Liittynyt: 15.10.2002
Viimeksi paikalla: 7.2.2023 16:03

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
24.7.1974

Vielä paljolti elämättömästä elämästään kirjoittava tai sitä ainakin yrittävä. Kaikki ei ole minua, mutta minusta. Menee vuosi, kun en kirjoita ja taas kirjoitan. Jos kirjoitan.
 

Vuosia sitten
Häitä vietettiin, melkein viikottain
Monena kesänä

Siitä lähtien
Ristiäisiä ristiäisten perään, joka vuosi
Hauskoja juhlia

Nyt vuosittain
Kokoonnutaan syntymäpäiville
Koko suku, kaikki ystävät

Ajat muuttuvat
Hautajaisia jo kahdet tänä vuonna
Ensin täti, sitten mummu

Nyt vasta huomaan
Miten aika kuluu
Ja miten se kuluttaa

Mutta elämä jatkuu
Uudet hääparit kasvavat
Ja koittaa taas aika ristiäistenkin

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Aika jatkaa loputonta kulkuaan,mutta vasta omissa lapsissa sen huomaa..oman vanhenemisen! Hyvää syntymäpäivää:-)))
Muista,että ihminen on niin nuori kuin tuntee olevansa..mieki oon ikiteini!!!

Elämän kiertokulkua runossasi. Onnea syntymäpäivääsi!

Elämän ympyrä kiertää kehän ja sulkeutuu vain alkaakseen alusta.

Elämä iloineen ja suruineen
vaihtelevaa.

 

Käyttäjän kaikki runot