?

Runoilija triquetra

mies
Julkaistu:
7
Liittynyt: 15.10.2002
Viimeksi paikalla: 7.2.2023 16:03

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
24.7.1974

Vielä paljolti elämättömästä elämästään kirjoittava tai sitä ainakin yrittävä. Kaikki ei ole minua, mutta minusta. Menee vuosi, kun en kirjoita ja taas kirjoitan. Jos kirjoitan.
 

Tuijotan kaukaisuuteen näkemättä lähelle
Odotan jotain, en vain tiedä mitä
Viestiä, vihjettä, merkkiä, mitä vain
Ehkä huomenna se tapahtuu
Huomenna saan vastauksen
Kysymättömiin kysymyksiini

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Hyvin oivallettu,aina tuntuu olevan kysymyksiä auki kuten kuvaat,pidän.

Joskus vastaus löytyy käden ulottuvilta, vaikka sitä hakee kaukaa.
Hieno pohdiskeleva runo.

 

Käyttäjän kaikki runot