Kipinä

Runoilija xird4n

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 4.10.2002

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

When you find that someone special, don`t fuck it up.
 

Mitä tehdä kun on neuvoton?
Kuinka enää olla iloinen?
Miten jatkaa kun tie hämärtyy?
Onko kaikkeen aina syy?

Kaiken sen kai pitäisi kestää,
mutten voi kipua sydämeni kieltää.
Tiedän etten vastauksia saa,
täytyy vain koittaa jaksaa.

Elämässä ei mikään ole varmaa,
voi vain uskoa, toivoa, rukoilla.
Kaikissa asioissa, hetkissä,
on mukana lupaus, onnen kipinä.

Selite: 
Kohta 8 vuotta ollut osallisena rakkausrunoissa, aika mennyt siivillä. Ehkä siksi jäi taas yksi vuosi, 2009, vaille tuotantoa :) Mutta ehkä 2010 on taas sanarikkaampi.
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot