Koti

Runoilija xird4n

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 4.10.2002

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

When you find that someone special, don`t fuck it up.
 

Katson taivasta niin valkeaa,
koskaan en nähnyt kauniimpaa,
kyyneleet enkelten alas leijailee,
sulaen poskilleni hiljalleen,
he kuulleet ovat syvimmät toiveet,
sanat sanomatta jääneet,
ja tiedän sen,
sydämestäsi kodin sain.

Selite: 
Kodin lämmössä on mukava elää.
Kategoria: 
 

Kommentit

Ihana. Herkkä ja koskettava.

 

Käyttäjän kaikki runot