käpy

Runoilija xird4n

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 4.10.2002

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

When you find that someone special, don`t fuck it up.
 

oli maassa käpy,
sen talteen korjasin,
vielä eilen kodin lämmössä loikoilimme,
tänään kylmyys hyytää sisuksemme,
se saapui jälleen kerran,
se saapuu aina vain,
nyt se kulki mukana sateiden,
ja tänne asustamaan jäi.

Selite: 
hrrr ku on kylmä
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot