Eteläranta 8

Runoilija UsedToBeAlive

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 12.7.2016
Viimeksi paikalla: 10.4.2024 20:01

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Syys,
taskussa kevät,
Termarissa lämmin kuolema,
runoilijan ajatus
 

Haistoin meren

Tunsin tuulen

 

Rantapummin elämää. 

————————————————

Keräsin natsat rannalta

Pullot hajotin

 

Kuka tulee uimaan?

————————————————

Oksalla lepäävä pajusirkku

Silmät jyvällä

 

Höyheniä. 

————————————————

Juomat loppu

Kaverit lähti

 

Vedin pilleriöverit

————————————————

Kirjoitin

Runoilin

 

Illalla pesin vessoja

————————————————

Kirara kainalossa

Levyt kassissa

 

Kanikonttori kiinni

————————————————


 
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Vaikuttavia kaikki runosi. Luin ne kerralla. Voimaa ja elämää joka kantilta. Tykkään.
Tässä runossa on kuitenkin paljon hyviä tekoja, otetaan oppia <3
Kuin nuoren todentuntuisia hetkiä ... tuo loppu on hyvä - kanikonttori kiinni,ihan kuin runon tunnelmakin olisi tai nojaisi siihen.
 

Käyttäjän kaikki runot