Sanovat minua konsultiksi

Runoilija UsedToBeAlive

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 12.7.2016
Viimeksi paikalla: 10.4.2024 20:01

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Syys,
taskussa kevät,
Termarissa lämmin kuolema,
runoilijan ajatus
 

Menetin runouden

kadotin itseni

 

Pelasin rahalla ja valuutalla

tanssin puku päällä ja heittelin seteleitä

 

Ne tulivat ja ampuivat mun pikkuveljen

ampuivat kun villisian metsässä

 

Istuin koko kesän Lieksalaisella rannalla

tuijotin veteen ja oksensin

 

Palasin kotiin

Hautasin koiran

 

Huomenna ostan jäätelön

ja syön liikaa unilääkkeitä

oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Oijoi, ei ainakaan unilääkkeitä kannata syödä liikaa.
herättää

mun horros loppu tähän

 
 

Käyttäjän kaikki runot