tänään

Runoilija -Morena-

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 14.9.2002
Viimeksi paikalla: 9.9.2016 7:38

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
Syntymäpäivä:
-

 

jos tietäisin
elämäni päättyvän huomenna
päättäisin sen jo tänään

...That's how much I love my life...

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

näin tekisin varmaan itsekkin

 

Käyttäjän kaikki runot