Kenties kerran
saan tuntea sen
aidon rakkauden.
Kenties kerran
saan tuntea sen
hellän kosketuksen.
Kenties kerran
saan kuulla sen
hiljaisen kuiskauksen.
Vain silloin tiedän sen:
Olen löytänyt elämäni ihmisen.
Selite:
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
Ihana, kaipausta täynnä.
hieno runo.. pidin toooosi paljon! :)
Hienoa, hienoa... Tuli ekana mieleen se biisi, missä lauletaan: "Kenties kerran vihille käydä saamme, kenties kerran olet rinnallain...". Se joku valssi... ;)
oi,miten ihuna..mäkin aattelen paljolti samalla lailla..
Kenties kerran saat kuulla arvostelun tän: " Oli runo hyvä minä vihellän"
:)