kylmä ja ahdistaa

Runoilija loveydovey

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 19.12.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

tahdon päästä lentoon. JUURI NYT!
 

olisit toive toteutumaton
olisit viltti harteillani
olisit kuurankukka autoni tuulilasissa
aamulla

kun kaikki on kuollut ja kalpeaa

olisit pihan ruosteinen keinu
olisit ensimmäinen kesäyö
olisit pohjaanpalanut puuro
aamulla

kun kaikki on kuollut ja ahdistaa

en pyytänyt paljoa
en itseasiassa ollenkaan
mutta silti tahdoin paljon
vaadinko likaa

ja sekö sinua kaihertaa?

et ole nuori
muttet vanhakaan
olet liian selkeä, piirretty viiva
olet valmis matkaasti jatkamaan

aamuisin kun on kylmä ja ahdistaa

Selite: 
___
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot