sinä

Runoilija loveydovey

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 19.12.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

tahdon päästä lentoon. JUURI NYT!
 

et sinä laita taivaalle rajaa
et sinä piirrä merelle rantaa
et sinä laske aaltoa aallolle
et sinä metsien peuroja estä

ei sinun työtäsi ole taivaankannet
eivät karikot, eivät ulapat
eivät sinun sarkaasi ole vaahtopäät
älä samoile saloilla, sydänmailla

sinun paikkasi on täällä
turvassa maailman pahalta
viereeni käpertyneenä
sinun työsi on pitää minut turvassa

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

sydämissä... se oikea....

Ooh, suloisen hieno runo! :)

 

Käyttäjän kaikki runot