en ala, älä ala, ei aleta

Runoilija loveydovey

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 19.12.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

tahdon päästä lentoon. JUURI NYT!
 

itsehän uin ylösalaisin
pinnan alla
salareittejä

punaisessa mekossa
rautatietorilla
hitto kun on viileää

sun selässä
ei oo merkkejä
mitkä siinä oli joskus aiemmin
ainahan sä oot samanlainen

uimarannalla
ei ole autoja
ne on varmaan
jossain muualla
ja niissä ei oo bensaa

ostat mulle kahvia
itselles olutta
mutta kahvi maistuu pahalta
ja taitaa alkaa sataa
eikä sulla ole sateenvarjoa
tai rahaa matkakortilla
vittusaatana

päivällä olin laihempi
illalla mekko kiristää
ja tuntuu että bussikaan ei hiljennä
vaikka seisot sen eessä kädet esillä
minä sinun sylissä

vaikka välillä olen ilkeä
ei ole mitään miksi pitäisi nukkua
toisen meistä sohvalla
tai rappukäytävässä
mutta ruoatta taidettiin jäädä

mutta siitä uimarannasta
siellä ei myydä siideriä
vain jätskiä, kahvia ja olutta
onneksi toit salapullon
joka on kyllä ihan lämmin

niinkuin se tunne
joka leijuu tässä meidän välillä
pidä nyt vittu mua kädestä

Selite: 
rakkauesta se hevonenki potkii !!
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot