Tässä ja nyt

Runoilija Darkkiss

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 18.8.2009

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Pihalla! Ja ihan warbilla.
 

En tiedä huomisesta yhtään mitään.
Mitä se voisi ehkä tuoda tullessaan?
En tahdo myöskään elää eilisessä.
Se on jo tänään jäänyt taaksepäin.
Elänkö sitten hetkeä tässä ja nyt?
Ei, en tahtoisi tehdä sitäkään.
Kovin on sisällä tyhjää ja valotonta.

Mitä siis tahdon? Tahdonko mitään?

Siirtäisinkö menneestä tulevaan jotain?
Nuo hienot hetket joita kokea sain,
vai onko ne vain muistojen harhaa?
Siirtyykö tuo mennyt tuska eteenpäin?
Sitä en toivoisi ainakaan tapahtuvan.
Kovin pelottavaa se tuleva ois.
Miksi kantaisin mennyttä vielä mukanain?
Mutten jaksais koota kaikkea alusta.

Mitä siis tehdä? Tahtoisin tietää.

Ehkä jatkan eteenpäin vaikka näin…
Pidän mukana kaikki nuo hienot muistot.
Hädän hetkellä saan niistä voimaa.
Pidän myös nuo muistot epämieluisat.
Ja yritän oppia niistä virheistä joita tein.
Ottaisin palan kaikesta menneestä.
Ja käyttäisin sitä vain voimavarana.
Kuin kompassina tulevien aikojen.
Etten kulkis enää pahasti eksyen.

Ehkäpä silloin uskaltaisin elää,
tätä hetkeä juuri tässä ja nyt.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

rehellistä tilitystä. teemansa puolesta yhtenäinen. Runosta tekisi vielä paremman se, jos tyylillisesti se pysyisi koko ajan enemmän keskustelevana, eikä vaihtelisi kertovan ja 'runollisen' välillä. Joka tapauksessa, tärkeitä kysymyksiä.

 

Käyttäjän kaikki runot