Uudenvuoden aatto

Runoilija Nightqueen

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 21.6.2004
Viimeksi paikalla: 5.3.2024 23:46

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
21.11.1963

Valokuvaava runoilija...
 

Pauketta ulkona

Mikrossa lämpeää

puoleen hintaan ostettu

makaroonilaatikko

 

Luen facebookista toivotuksen

jossa pyydetään pitämään

huolta lähimmäisistä

 

Yksinäisyys käy kimppuun

Pidän, mutta kuka pitää minusta?

 

Nousen tuolista ja haen mikrosta

lämmenneen ruoan istuen nojatuoliin

television ääreen

 

Vuosi vaihtuu tunnin päästä..

 

oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Kaikkea hyväää sinulle tähän vuoteenn! 
Sinulle myös. Minulle nyt vasta tuli ilmoitus kommentistasi :D
 
Uudessavuodessa on uutta vain pitkään väärinkirjoitettu vuosiluku..
 

Käyttäjän kaikki runot