Pelot kohteena

Runoilija enkelinkosketus

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 6.5.2016
Viimeksi paikalla: 22.4.2017 8:34

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
17.6.1990


 
Suosittelen:
 

Yön varjot tanssivat seinillä,
joista näen omat pelkoni

Suljen silmäni
ja sukellan peittoni uumeniin,
sillä todellisuus on liian raskasta kohdata
-toistaiseksi

Vielä minä ne perkeleet kesytän...

oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Hyvä, oikea asenne, peloille kyytiä!
Asiaa! Ennen mottoni oli: suinpäin sukellan suureen tuntemattomaan. Sitten paloi kädet pari kertaa kyynärpäitä myöden.
Nykyään se kuuluu: fuck it! Rock'n roll!
Tässä samaa asennetta. Jes!
 

Käyttäjän kaikki runot