Perhonen

Runoilija enkelinkosketus

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 6.5.2016
Viimeksi paikalla: 22.4.2017 8:34

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
17.6.1990


 
Suosittelen:
 

Herkkä, hauras,
kuin mieleni mun

Joskus jaksaa liitää auringossa pidempään,
toisinaan joutuu niin pimeään,
ettei pysty enää lentämään

Aika korjaa siivet katkenneet,
vastatuulessa vioittuneet

Sillä perhonen nousee niin kauan,
kuin on mahdollista

oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Upea tarina perhosesta, joka on niin kaunis ja viaton.
 

Käyttäjän kaikki runot