ajatuksia

Runoilija Ihaan Oma

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 5.3.2004
Viimeksi paikalla: 6.12.2023 11:47

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-





( Rakkauden liikennevalot)

Punanen = Varattu (Turha yrittää)
Keltainen = Voip koittaa (Suhteen kestävyyttä)
Vihree = Anna palaa (Rakkautta kaivataan)
Vilkkuva Oranssi = Ei tiedä mitä tahtoo


Kiitos sinulle jos jätit puumerkin käynnistäsi, ethän kopioi ilman lupaa

Ensimäinen runokirjani on nyt ilmestynyt ja se on tilattavissa alla olevasta osoitteesta.

http://www.mediapinta.fi/isbn/978-952-236-137-0

Uusin kirjani on antologia yhdessä toisen runoilijan kanssa :)

http://www.mediapinta.fi/isbn/978-952-236-350-3
 
Valtaat tilaa,
toimit oman pääsi mukaan.

Kutsuiko sinua kukaan?
pyysikö tekemään mitään?

Kuin kissa nostat oman häntäsi
korkeammalle ja kehut itseäsi.

Nuolet "omistajasi " ...
Palkkion toivossa.

En muka huomaa,
en sano sinulle mitään.

Olen kuin koira joka tottelee,
sille annettuja komentoja.

Talutusnuoran päässä piiskuri, 
jolle olen kuin kulkukoira,
jonka voi hylätä. 

Kun kehräävä kissa 
kipittää paikalle.




 
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Harmillista, mutta valitettavan totta, aivan liian usein.
 

Käyttäjän kaikki runot