Sanojen sivallus ihollani

Runoilija Ihaan Oma

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 5.3.2004
Viimeksi paikalla: 6.12.2023 11:47

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-





( Rakkauden liikennevalot)

Punanen = Varattu (Turha yrittää)
Keltainen = Voip koittaa (Suhteen kestävyyttä)
Vihree = Anna palaa (Rakkautta kaivataan)
Vilkkuva Oranssi = Ei tiedä mitä tahtoo


Kiitos sinulle jos jätit puumerkin käynnistäsi, ethän kopioi ilman lupaa

Ensimäinen runokirjani on nyt ilmestynyt ja se on tilattavissa alla olevasta osoitteesta.

http://www.mediapinta.fi/isbn/978-952-236-137-0

Uusin kirjani on antologia yhdessä toisen runoilijan kanssa :)

http://www.mediapinta.fi/isbn/978-952-236-350-3
 
Hyvässä uskossa,
kerroin sinulle totuuksia.

Sivalsit takaisin sanoillasi.

Ne tuntuvat kuin, 
ruoskan iskuilta koko kehossani.

Kyynelten valuessa silmistäni,
esitit uhkauksia ja syytöksiä.

Et kuunnellut ,
koska et tahtonut kuulla.

Olit muodostanut jo oman totuutesi.

Sanojeni merkitys katosi.
jokaisen kyynelpisaran mukana.

Tunsitko minut uhaksi itsellesi
piiloutuessasi "pahan" viittaan.

Nöyryytit, kuin hallitsija alamaisiaan.

Kruunusi ruostuu vielä ja
keikahtaa alas kutreiltasi.

Olen sinua vahvempi 

Vielä ei ollut aika ravistella
sinua alas valtaistuimelta.

Tulevaisuus on avoin



 

 
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Sanatkin voivat joskus satuttaa, mutta ei lannistuta siitäkään <3
Ei toki :)
joo sivaltaa ja sattuu puolin ja toisin
tähän aiheeseen saatu sopiva tunnelma
Kiitos :)
 

Käyttäjän kaikki runot